Hur får man bort glidmedel från sin nya säng

Nu i helgen hade jag sex med min flickvän i våran nya säng som vi köpt, och allt var bra fram tills dess att det blev glidmedel i hela sängen.

Det som råkade hända oss var att jag råkade sätta mig på tuben med glidmedel, och sedan hade vi glidmedel i hela sängen. Jag försökte naturligtvis få bort det fort jag bara kunde, men det gick inte att få bort det från bäddmadrassen.

Desperata som vi blev försökte vi med att tunna ut glidmedlet, men även detta var förgäves och gjorde situationen ännu värre bara. Nu hade vi istället glidmedel och vatten som gick rakt igenom lakan, bäddmadrassen och ner i sängen.

Sängen var helt ny köpt, och endast använd en natt

Det tråkigaste av allt var att sängen var helt ny, och vi hade sovit i den en enda natt innan olyckan med glidmedlet händer.

Eftersom det var en kontinentalsäng vi köpt så tänkte vi att det kanske gick att byta ut själva plymån (mittendelen) av sängen, så vi ringde upp sängbutiken vi köpt sängen ifrån.

De sa att en sådan plymå till en kontinentalsäng kostar nästan lila mycket som sängen att byta ut, och att även bäddmadrassen var nog helt förstörd.

Detta kom naturligtvis som en chock för oss båda, och vi insåg att detta kunde bli en dyr historia med glidmedlet. Vi ifrågasätta självklart hur en sådan mittendel kunde kosta lila mycket som hela sängen gjort, och sängförsäljaren berätta att hon köpt den på kampanj billigt.

Med andra ord hade vi fått så bra rabatt på rean i butiken, så att vi endast i praktiken betalat för en mittendel.

Dags att köpa en ny säng på rea då

Ni vi förstod att våran nya säng var trasig och förstörd, så fanns det bara en sak kvar att göra. Det var dags att ut igen och leta efter en säng som var billig, men som också var bra.

Förra gången vi köpte sängen så köpte vi den på Sängjätten, men denna gång ville vi inte lägga lika mycket pengar igen.

Trots detta var vi väl medvetna om hur viktigt det är med bra sömn under natten, så de fick inte heller sluta med att vi kom hem med den billigaste sängen.

Så vi gick in på en hemsida som heter www.sangrea.se som bara sängar på rea, det var en hemsida vi blev tipsade om i sängvaruhuset.

Och det var mycket fina sängar inne på hemsidan, och alla var billiga på den rean som de visade upp. Vi hittade ganska snabbt en ramsäng som vi gilla, för en kontinentalsäng skulle det inte bli igen.

Så vi bestämde oss för att köpa en ramsäng i storleken 180×200 istället för en säng på 160×200, som vi haft tidigare. Nu fick vi 20 cm extra att ligga på under natten.

Beställde hem sängen, och 2 dagar senare var den hemma hos oss

Inte nog med att sängen var billig på rean, den kom också hen hur snabbt som helst. Vi trodde knappt våra öron när de ringde upp från leveransbolaget och berätta att våran säng redan var där.

Så vi tog emot den endast 2 dagar efter det att vi beställt den från SangRea.se, vilket måste anses vara otroligt snabbt med tanke på att den förra sängen tog hela 6 veckor att gå hem.

Inget mera glidmedel i den nya sängen blir det

Vi har också bestämt oss för att aldrig mer använda glidmedel i den nya sängen, nästa gång vi har sex så får det bli på köksbordet istället.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *